“Королівський інтер’єр “: Максим Галкін показав вітальню кімнату в замку Пугачової

Максим Галкін опублікував нове фото в своєму Інстаграм-блозі, на якому можна розгледіти розкішний інтер'єр однієї з кімнат в замку Пугачової.

Максим Галкін і Алла Пугачова живуть в елітному селищі Грязь. Там вони побудували не просто будинок, а цілий замок, яким раз у раз хваляться в Інстаграм-блогах. Так, нещодавно Максим Галкін опублікував нове фото в Інстаграм, на якому можна розгледіти розкішний інтер’єр однієї з кімнат в замку.

На знімку Максим сидів за столом з чашкою чаю і цукеркою в руці. А як раз на задньому плані можна розгледіти інтер’єр кімнати. Перше, що кидається в очі – це високі стелі з позолотою і незвичайні люстри, зроблені у вигляді старовинних люстр з палаючими свічками. У кадрі видно великий обідній стіл зі стільцями, розкішний камін і велике шкіряне крісло. Інтер’єр доповнено статуетками, вазами, картинами, а напроти обіднього столу знаходиться незвичайне старовинне дзеркало з золотим оздобленням. В цілому, вітальня кімната дуже простора і оформлена в класичному вікторіанському стилі. Відчувається розкіш і багатство інтер’єру.

Максим Галкін показав розкішну кімнату в замку Пугачової
Максим Галкін показав розкішну кімнату в замку Пугачової

Нагадаємо, в замку Пугачової і Галкіна цілих 6 поверхів. На території будинку є бібліотека, оранжерея, басейн, зимовий сад і окремий будинок для прислуги. Для того, щоб утримувати таку територію, на ділянці працює чимало людей – садівник, городніх, троє прибиральників і покоївка, кухар, няня, фахівець з догляду за газоном і їх власний сантехнік.

Більше про те, як виглядає замок Пугачової і Галкіна дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.