Фото 16-річної давності: мама Полякової показала, як виглядала Оля з донькою Машею в день виписки з пологового будинку

Мама Олі Полякової Світлана поділилася архівними фото з донькою та онукою Машею.

Другого березня дочці популярної української співачки Олі Полякової Маші виповнилося 16 років. В цей день, в честь дня народження внучки, мама Полякової Світлана опублікувала архівний знімок 16-річної давності. Кадр був зроблений під час виписки з пологового будинку Полякової та її дочки Марії. Так, на знімку Полякова позувала в білосніжному вбранні і берете на голові. На той час у неї було коротке біляве волосся, які вона розпустила, а на обличчі зірка зробила легкий макіяж. На руках молода мама тримала свою новонароджену дочку Машу. Поруч з артисткою стояла її мама Світлана.

Оля Полякова 16 років тому
Оля Полякова 16 років тому

“Забираю Машеньку з пологового будинку 16 років тому “, – підписала фото Світлана Полякова.

Користувачі Мережі були вражені тим, що Оля Полякова практично не змінилася за 16 років. “Оля не змінилася !!!! Тепер донечка наздогнала, як сестри “,” Оля не змінилася взагалі “,” Прекрасні дівчинки, Ви не змінюєтеся “,” Оля не змінилася “,” Три покоління, красуні !! “,” Дві красуні! Ні! Три “- коментують фоловерів.

Нагадаємо, що Оля Полякова привітала свою дочку Машу з 16-річчям, влаштувавши їй сюрприз. Опівночі зоряна мама пішла вітати дочку з букет квітів і підвела іменинницю до вікна. Під вікном будинку Машу чекали її друзі, які зустріли її під знамениту пісню Аллегрової “З днем народження” і піднесли торт, на якому Маша задула свічки.

spot_img

Схожі статті

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Замість майонезних салатів готую “Вітамінний”: всі просять рецепт. З такою заправкою і “Олівʼє” стане ПП

Приготувати корисний та смачний салат можна з найпростіших продуктів. Але особливим його робить один секретний інгредієнт – заправка. Дізнайтеся, як приготувати справжній шедевр за короткий час.