Ані Лорак похвалилася розкішним кільцем на безіменному пальці: співачка світиться від щастя

Популярна співачка Ані Лорак змусила шанувальників думати про своє майбутнє весілля. Зірка похвалилася розкішним колечком на безіменному пальці.

Українська співачка Ані Лорак для багатьох є еталоном краси, мудрості та стійкості. У минулому році співачка розлучилася зі своїм чоловіком Муратом Налчаджиоглу після 10 років шлюбу, причиною розставання стала зрада чоловіка. Однак співачка довго не переживала розставання з Муратом і ще більше часу почала приділяти кар’єрі.

Як відомо, зараз Ані Лорак не одружена. Однак складається у відносинах з колишнім чоловіком української співачки TAYANNA Єгором Глібом. Також Єгор є продюсером відомого на всю Росію Тіматі. Подейкують, що вони навіть збираються одружитися. Крім того, ходять чутки, що Лорак може бути вагітною.

Нещодавно Ані Лорак опублікувала в Інстаграм-сторіз відео, на якому уважна публіка розглянула золоте кільце на безіменному пальці. Тут же поповзли чутки про швидке весілля вокалістки. Однак сама артистка не коментує своє особисте життя і тримає в таємниці свої відносини з Єгором Глібом.

Скріншот Інстаграм-сторіз Ані Лорак
Скріншот Інстаграм-сторіз Ані Лорак

Варто відзначити, що в житті Ані Лорак було багато складнощів. Дитинство в бідності, інтернат, життя з дорослим чоловіком і зрада в шлюбі. Можливо, саме зараз 42-річна співачка знайде своє жіноче щастя. Більше про важку долю однієї з найбільш відомих співачок України і Росії Ані Лорак дивіться у відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.