Кардинально змінила імідж і рекордно обрізала волосся: співачка Юлія Саніна розчепірилася для нового фото

Співачка Юлія Саніна напередодні представила новий кліп на пісню "Обійми". У відеороботі співачка позувала в несподіваному для себе образі - волосся обрізала до ультра міні.

Юлія Саніна опублікувала у себе в Інстаграм-акаунті деякі кадри з нового кліпу. В позах “приблизна дівчинка ” Юля не соромилася – розкинула ноги в різні боки і харизматично сіла на стілець.

Юлія Саніна в новому кліпі
Юлія Саніна в новому кліпі

 "Юлія

Юлія Саніна в новому кліпі
Юлія Саніна в новому кліпі
Юлія Саніна в новому кліпі
Юлія Саніна в новому кліпі
Юлія Саніна в новому кліпі
Юлія Саніна в новому кліпі

На знімках Юлія позує в чорному обтягуючому комбінезоні. Він зроблений спеціально для зйомок цього кліпу. Його фішка – тотальна асиметрія, величезні вирізи і все напоказ.

Такі наряди – досить нетипові для знаменитості Юлії Санін, так як вона має статус “зразкової дівчинки “, і, найчастіше, віддає перевагу зовсім іншого стилю свого одягу.

“Чому ми не приділяємо уваги нашим мінімальним потребам: бути почутим і вислуханим, бути обнятим коханою людиною ?! Тому що на тлі воєн, криз, екологічних проблем, світової глобалізації та іншого, вони здаються нісенітницею, незаслужівающімі уваги капризами … Я хочу, щоб ми говорили, коли нам боляче, навіть якщо це здається незначним. Я хочу, щоб ми обіймали один одного, тому що це важливо “,

– підписала Юлія Саніна свої фотографії в новій публікації в соціальній мережі Інстаграм.

THE HARDKISS – Обійми (OST “Обійми мене») (ПРЕМ ‘єра кліпу)

Нагадаємо, також Юлія Саніна восени минулого року була учасницею шоу “Танці з зірками ” на телеканалі 1 + 1. Перемогу Юля практично не здобула, дійшовши до фіналу, посіла друге місце. Але її конкурентка Санта Дімопулос віддала їй кубок, тим самим почавши глобальний скандал між артистками.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.