Як виглядають батьки Потапа та як вони відреагували на весілля сина з Настею Каменських

Публіку завжди цікавить, хто оточує їх кумирів в повсякденному житті. Давайте ж подивимося, як виглядають батьки Потапа і як вони ставляться до Насті Каменських.

Олексій Потапенко родом з української столиці. Народився майбутній артист в родині військового Андрія Олексійовича і спортсменки Людмили Анатоліївни. Саме батьки привчили сина до дисципліни, завдяки чому в ньому сформувався твердий характер і цілеспрямованість.

Мама Потапа свого часу завоювала титул чемпіонки світу з підводного плавання в естафеті, що наклало відбиток і на самого репера, адже він теж досяг певних спортивних висот. З дитинства Потапенко-молодший займався плаванням, пізніше — водним поло і навіть став володарем звання майстра спорту. Більш того, Олексій отримав дві вищі освіти, одна з яких — вчитель фізкультури.

Потап зі своїми батьками
Потап зі своїми батьками

Музикою чоловік Каменських теж захоплювався з юних років. У підлітковому віці він спробував записати свої перші пісні, хоча батьки вважали це несерйозним. Втім, подорослішавши, Потап довів, що вони були не праві, оскільки зараз їх син є однією з найвідоміших осіб українського шоу-бізнесу, про яку не чув тільки ледачий.

Особисте життя продюсера теж насичене подіями. 14 років він був одружений на Ірині Горовій, за ці роки у них з’явився спільний син Андрій, а також вони разом виховували дочку Ірини від першого шлюбу.

Потап та Ірина Горова з дітьми
Потап та Ірина Горова з дітьми

Коли громадськість дізналася про те, що пара розлучається, Потапенко зізнався, що рішення було прийнято не в одну мить. Більш того, до того моменту вони вже кілька років не жили разом. Екс-подружжю вдалося розлучитися друзями, вони спілкуються і продовжують разом працювати.

Потап з батьком і сином
Потап з батьком і сином

Звичайно, заява про розлучення породила масу чуток, пов’язаних з новою обраницею репера. Головною підозрюваною стала його колега по дуету Потап і Настя. Втім, домисли виявилися не безпідставні — у 2019-му закохані відкрито заявили про свої стосунки і зіграли весілля.

На церемонії були присутні безліч друзів, колег, навіть колишня дружина Потапа Ірина, а також батьки молодят. Свати швидко знайшли спільну мову між собою і подружилися. Та й Каменських швидко влилася в сім’ю Потапенко, адже Андрій Олексійович і Людмила Анатоліївна прийняли її відразу.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Весілля Потапа і Насті Каменських

Якщо хочете дізнатися, з чого ж почалася історія кохання Потапа і Насті, як вона розвивалася і чому Горова стала треьою зайвою, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.