49-річна дочка Пугачової Крістіна Орбакайте в обтягуючому плаття показала, що фігурка краще, ніж у мамі

Напередодні в своєму Інстаграм-акаунті співачка і дочка Примадонни Крістіна Орбакайте показала фото з заходу - національного відбору на Євробачення 2021. Виглядає супер!

“Вихід в люди)) Москва починає оживати! Філіп Кіркоров влаштував дуже гарну презентацію # евровіденіе2021 Дуже рада була всіх зустріти! Muah! “, – написала Крістіна Орбакайте в описі до своїх неповторним знімкам.

Крістіна Орбакайте на відборі на Євробачення 2021

На захід Крістіна Орбакайте ретельно вбралася. У неї плаття глибокого блакитного кольору з відкритими плечима, виступаючим декольте і грайливим вирізом на спідниці для того, щоб виставляти ніжку.

Укладання у дочки Примадонни акуратна – накручені локони акуратно покладені на плечі. Макіяж вечірній, з акцентом на очі. Помада блискуча.

В руках маленький яскравий червоний клатч – під колір взуття, червоних туфель на шпильках.

Крістіна Орбакайте на відборі на Євробачення 2021
Крістіна Орбакайте на відборі на Євробачення 2021

Нагадаємо, напередодні російський поп-король Філіп Кіркоров зібрав весь російський шоу-бізнес на презентації кліпу на пісню Sugar співачки Наталії Гордієнко.

Судячи з відбору, вона їде на “Євробачення 2021 ” від Молдови, а Кіркоров її продюсує. Нову роботу молдавської артистки оцінили Лариса Долина, Лоліта, Крістіна Орбакайте, Регіна Тодоренко і Влад Топалов, Яна Рудковська і Євген Плющенко, Діма Білан, Zivert і багато інших.

Публіка сподівається, що Гордієнко принесе своїй країні перемогу і виведе молдавський шоу-бізнес на новий рівень.