Ольга Сумська здивувала несподіваною зміною іміджу: зачіска, як у Насті Каменських

Актриса Ольга Сумська опублікувала архівне фото, де постала в несподіваному образі.

Одна з найвідоміших українських актрис Ольга Сумська зіграла більше 90 ролей в театрі і кіно. Актрисі практично для кожної ролі доводилося приміряти найрізноманітніші ролі. Глядачі бачили Сумську і брюнеткою і рудою і з коротким волоссям. Однак в житті все знають Ольгу, як красуню з довгим світлим волоссям.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Нещодавно Ольга Сумська в своєму Інстаграм-блозі опублікувала архівне фото з 90-х. Там вона позувала в одному з кінообразів і була зовсім не схожа на саму себе. Ольга була одягнена в червону сукню, поверх якого одягла чорний напівпрозорий жакет з масивним золотим поясом. Замість звичного білявого волосся Сумська одягла перуку з темного кучерявого волосся.

“Моя героїня з 90-тих..Даже не пам’ятаю, який фільм..Но є до чого прагнути …”, – підписала фото Ольга Сумська.

Користувачі Мережі залишилися в захваті від образу української актриси і залишили багато приємних коментарів. “Вау !!”, “Ефектно”, “Яка ж ви красива”, “А ніжки які!”, “Образ стильної брюнетки, це круто”, “Образ – вогонь”, “Красуня”, – пишуть коментатори.

Варто зазначити, що Ольга Сумська і зараз, в 54 роки, виглядає дуже добре і набагато молодше свого віку. Актриса запевняє, що жодного разу не робила пластичних операцій, проте регулярно відвідує косметолога і робить процедури для омолодження обличчя.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.