Ані Лорак ефектно змусила колишнього чоловіка Мурата пускати слину: одягла тісне боді і похвалилася фігурою

Відома співачка Ані Лорак підкорила користувачів мережі розкішним образом в облягаючому боді, яке підкреслює всі достоїнства її фігури.

Зараз артистка живе і працює в Росії, хоча кількість її українських шанувальників не зменшилася. Крім вибухових хітів і нових кліпів, Кароліна регулярно радує публіку свіжими фото в соцмережах.

На цей раз в Інстаграмі Ані Лорак з’явився її знімок в наряді з глибоким вирізом. У кадрі співачка позує в чорному боді і чорній накидці на плечах, з пишною укладкою і яскравим макіяжем, сама вона посміхається і тримає руки на поясі, підкреслюючи свою осину талію.

У підписі зірка привітала жіночу половину аудиторії з 8 березня, а коментатори у відповідь обсипали її компліментами:

  • “Такі дівчата, як ти, це зразок жіночності, краси, чарівності, гармонії”;
  • “Яка ж ви красива!”;
  • “Кароліночка, ви найпрекрасніша квітка!”;
  • “Ого! Занадто шикарна!”;
  • “Ви — еталон краси не тільки для чоловіків, але і для жінок”.

До речі, після розлучення з колишнім чоловіком Ані Лорак почала зустрічатися з музичним продюсером Єгором Глєбом, хоча їх спільні знімки давно не потрапляли в мережу. Більш того, на нещодавній вечірці Філіпа Кіркорова виконавиця з’явилася в компанії дочки Софії та її батька Мурата Налчаджиоглу.

Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак

Незважаючи на те, на якій ноті вони розлучилися, Кароліна прийшла на захід під ручку з екс-чоловіком, спілкувалися вони теж дуже мило навіть на очах у величерної кількості папараці.

Треба сказати, що офіційних причин розставання з чоловіком зірка журналістам не називала, тому навколо їх сімейного розбрату ходить багато домислів. Що ж насправді підштовхнуло Ані Лорак на розлучення, дізнайтеся з наступного відео: