Дружина коміка Євгена Кошового не побоялася оголити спину і повернулась передом: а чоловік в курсі?

36-річна Ксенія Кошова, яка є дружиною відомого коміка, актора і телеведучого, тонко натякнула чоловікові на те, що хоче на відпочинок.

Ксенія Кошова виклала кілька фотографій, які були зроблені, очевидно, в одному з останніх відпусток на тлі пальм і тропічної рослинності.

“Ось хочу прямо зараз !!!! Ось прям під пальму !!!! Мрію !!!! І знаю, що все збудеться “,

– написала дружина “лисого” з “Кварталу 95”.

На фото Ксенія позує в брючному костюмі молочного кольору – штани і піджак. Цікаво, що піджак на ній розстебнутий, а під ним нічого немає, і на фото це чітко видно. Більш того, під час фотосесії Ксенія Кошова все таки зняла свій піджак і засвітила шикарну фігуру.

В очі кинулися сліди від купальника, які залишилися на спині у Ксюши.

Дружина Євгена Кошового Ксенія, фото - Інстаграм
Дружина Євгена Кошового Ксенія, фото – Інстаграм
Дружина Євгена Кошового Ксенія, фото - Інстаграм
Дружина Євгена Кошового Ксенія, фото – Інстаграм
Дружина Євгена Кошового Ксенія, фото - Інстаграм
Дружина Євгена Кошового Ксенія, фото – Інстаграм

Мабуть, чоловік такий “прозорий ” натяк зрозумів, і незабаром варто очікувати від сімейства Кошових фотографій з нового відпустки. Тим більше, всі зірки в цьому році масово їдуть на Мальдіви, а комік зі своєю дружиною і дітьми ще там не був – може, саме час все виправити.

Відзначимо, раніше у Ксенії Кошовий були плани на шоу-бізнес, однак вона вирішила спробувати себе в іншому. Зараз вона відкрила своє ательє, і займається пошиттям одягу. В тому числі, одягає і прекрасних дівчат з проекту “Жіночий квартал “.

Сама Ксенія родом з Криму. Вони з Євгеном разом з 7 липня 2007 року. Виховують двох дочок – старшу дочку Варвару, і молодшу дочку Серафиму.

Ксенія Кошова і Євген
Ксенія Кошова і Євген Кошовий

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.