Аліна Гросу щільно притулилася до Олега Винника – у Таюне не залишилося жодних шансів

Українська співачка Аліна Гросу, як виявилося, теж входить в число "вовчих ", які люблять Олега Винника і слухають його пісні.

І на восьме березня Аліна Гросу виконала свою мрію – сфотографувалася в обнімку зі своїм кумиром. Фото миттєво облетіла весь інтернет, і публіка навіть заговорила про якісь більш пікантних зв’язків.

Олег Винник ніжно припав до Аліни Гросу і обійняв її за талію: обидва виглядали задоволеними

На знімку Олег одягнений в свою фірмову чорну сорочку і чорних обтягуючих штанах. Мабуть, він тільки після концерту або підготувався до нього.

Аліна Гросу вбралася в спідницю міді темно синього кольору, а вгорі у неї біла майка, і поверх картатий піджак.

Локони Аліни акуратно покладені на плечі, а губи підведені ніжно рожевою помадою.

“З самим ” королем вовчих “. Вчора Олег Винник порадив мені підписати це фото так: ” Я з давно втраченим старшим братом “, але я думаю доречніше буде написати, що втрачена була я! Але вже повернулася! Спасибо большое , Олег Анатолійович, за неймовірний концерт. Була щаслива побачити і почути вживу! Це справжній подарунок до 8 березня “,

– написала Аліна Гросу на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Відзначимо, Олег Винник офіційно одружений на своїй бек-вокалістці Таюне, проте факт подружньої зв’язку вони роками не підтверджують. А ось співачка Аліна Гросу зараз не зможемо – в кінці 2020 року вона має розлучилася зі своїм чоловіком. Однак зараз вона складається у відносинах.

Ось що написали в коментарях під несподіваним фото Аліни і Олега:

  • яка овечих
  • Ой Які ви гарненькі, ну просто Неможливо відірваті очей від вас
  • Які гарні

Схожі статті

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.