Аліна Гросу похвалилася величезним букетом від нового коханого і показала спільні фото: “Красива пара “

Аліна Гросу, яка нещодавно розлучилася, вже щосили крутить роман з відомим актором Романом Полянським.

Відома українська співачка і актриса Аліна Гросу, яка тільки півроку тому розлучилася зі своїм першим чоловіком, вже представила публіці свого нового коханого. З відомим актором Романом Полянським Аліні вже давно приписували відносини і, як виявилося, не спроста. Пара тепер разом з’являється на світських заходах і навіть записала спільну романтичну пісню “Рушник”.

Роман Полянський та Аліна Гросу
Роман Полянський та Аліна Гросу

Нещодавно Аліна Гросу опублікувала серію нових знімків з Романом, де позувала з величезним букетом квітів. Ймовірно, такий сюрприз чоловік підніс Аліні до 8-го березня. Гросу підписала знімки романтичним віршем, власного написання.

Користувачі Мережі оцінили фотографії закоханих і відзначили, що вони дуже красива пара. “Найкрасивіша пара на землі”, “У вас будуть гарні дітки”, “Бачу вас щасливих і жити яскраво хочеться !! Ви чудова пара !!! “,” Ви такі милі “,” Аліна! Нарешті то посмішка, нехай не сходить з лиця ніколи! “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, першим чоловіком Аліни Гросу був молодий бізнесмен Олександр Комков. Вони зіграли розкішне весілля в Італії за шалені гроші, а вже через півроку розлучилися.

Аліна Гросу з колишнім чоловіком
Аліна Гросу з колишнім чоловіком

За словами Гросу, він знайшов собі нову пасію – жінку набагато старше і набагато багатшу, ніж Гросу. До того ж артистка розповіла, що бізнес її екс-чоловіка – це тільки гучна назва. Основну частину сімейного бюджету приносила в будинок Гросу. Співачка прямо не сказала, але натякнула, що Олександр просто альфонс.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.