Віра Брежнєва забула одягнути спідницю і продемонструвала стрункі ніжки, які дісталися щасливчику Меладзе

Екс-солістка групи "ВІА Гра", а нині відома сольна співачка Віра Брежнєва похвалилася перед шанувальниками своєю розкішною фігурою в ефектному міні.

Героїня нашої сьогоднішньої статті відноситься до тих зірок, які активно підтримують зв’язок з аудиторією завдяки соціальним мережам. Інстаграм Віри Брежнєвої налічує 11,6 мільйона підписників, і усі вони з нетерпінням чекають свіжих постів від кумира.

Вера Брежнева на сцене
Віра Брежнєва на сцені

На цей раз артистка порадувала фотографією в дуже сміливому вбранні. Перед камерою вона позує в чорній мікросукні, яка більше нагадує подовжену туніку, і високих черевиках на грубій підошві. Пояс-ланцюжок підкреслив осину талію знаменитості, а розпущене волосся і гарний макіяж завершили образ.

У підписі до нової публікації в Інстаграмі Віра Брежнєва поділилася своїм головним умінням, якому вона навчилася всупереч насиченим робочим графіками і нестачі сну — насолоджуватися моментом.

“Не поспішати, не переживати, а смакувати його на повну”.

Скриншот из Инстаграма Веры Брежневой
Скріншот з Інстаграма Віри Брежнєвої

На фото співачка зображена в свій день народження, а судячи з безлічі захоплених коментарів, вся увага фанатів звернена на її струнку фігуру і довгі ноги:

  • “Виглядаєте на 20 років!”;
  • “Фігура як у дівчини 18-річної!”;
  • “Як завжди чудова”;
  • “Виглядаєте вогонь. Не віриться, що вже майже 20 років на сцені”;
  • “Ви чарівні!”.
Віра Брежнєва щаслива в шлюбі з Костянтином Меладзе
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Костянтину Меладзе, який є чоловіком Віри Брежнєвої, пощастило перебувати поруч з такою красунею. Ця знаменита пара довго приховувала свій роман, а коротку історію їхнього кохання за 1 хвилину дивіться на YouTube-каналі Одна минута:

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.