Оксана Марченко показала свою домашню церкву – зблизилася з Богом у всіх сенсах

Оксана Марченко - одна з найбагатших телеведучих як в українському, так і в російському шоу бізнесі. І, як відомо, у багатих свої приведу примхи.

Дружина Віктора Медведчука живе в розкішному особняку з високими стелями і дорогим ремонтом. Здавалося б, все зірки люблять розкіш і багатство апартаментів, але Оксана вирішила піти далі і облаштувала на верхньому поверсі власну домашню церкву.

Як виглядає церква Оксани Марченко? Дружина Віктора Медведчука показала кімнату для молитви на відео

Телеведуча опублікувала відео, на якому її хворий котик заходить в кімнату з іконками.

В описі до відео Марченко розповіла, що у неї є кіт, який страждає від різних хвороб, та його лікує, але кіт через недуг дуже неактивний і не хоче нікуди ходити. Навіть не йде гратися, коли його звуть.

А тут він без запрошення сам піднявся в молитовну кімнату.

“Нявкає, каже мені, щоб я починала молитися “, – написала Марченко.

На відео відео, що кімната не дуже світла, але і не дуже темна. Меблі та підлогу з темного дерева. На стінах висять багато ікон, кадило, лежить Біблія.

Відзначимо, вже кілька тижнів на Ютуб-каналі екс-ведучою програми “Х-фактор ” виходить її автобіографічний серіал “Прочанка “. Як каже сама Оксана, за допомогою цього проекту вона хоче достукатися до сердець віруючих, і показати, що “Всевишній завжди поруч “. Так, наприклад, в крайній серії Марченко відвідала Києво-Печерську лавру і спустилася в закриті для звичайних прочан печери.

Марченко навіть поцілувала череп одного з померлих ченців Лаври, який зберігається в храмі в спеціальній банці вже багато років.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.