25-річна Аліна Гросу показала справжнє обличчя без макіяжу і фотошопу: зовсім інша людина

Незважаючи на молоді роки співачка і актриса Аліна Гросу завжди з'являється в кадрі тільки з яскравим макіяжем і зачіскою.

Аліну Гросу добре пам’ятають в Україні – яскрава кучерява дівчинка співала смішні дитячі пісеньки. А зараз вона перетворилася в красуню з пишними формами, яка співає провокаційні пісні і знімається в серіалах. Дівчина активно веде свій Інстаграм-блог, де показує себе тільки з кращого боку. На її сторінці немає жодного просто, домашнього фото, де Аліна показує, як виглядає в звичайному житті. Гросу завжди постає перед шанувальниками в красивому вбранні, з зачіскою і яскравим макіяжем.

Аліна Гросу виросла - фото співачки "у всій красі"
Аліна Гросу виросла – фото співачки “у всій красі”

Однак недавно Аліна все ж вирішила здивувати шанувальників і зняла відео, перебуваючи у косметолога. Майстер робила Гросу процедури для шкіри обличчя і дівчині довелося показати, як вона виглядає без звичного макіяжу.

Аліна Гросу показала себе без макіяжу
Аліна Гросу показала себе без макіяжу

“Шок, Аліна без макіяжу”, – жартівливо підписала відео знаменитість.

Нагадаємо, нещодавно Аліна Гросу, яка тільки півроку тому розлучилася зі своїм першим чоловіком, вже представила публіці свого нового коханого. Ним виявився відомий актор Роман Полянський, з яким Аліні вже давно приписували стосунки.

Аліна Гросу з новим коханим
Аліна Гросу з новим коханим

Їх пов’язували зйомки в одному проекті, а недавно вони записали спільну романтичну пісню “Рушник”. Пара не приховує свої відносини. Аліна і Роман з’являються разом на світських заходах і публікують романтичні фото.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.