Поки Настя Каменських вдома Потап з єдиним сином від Ірини Горової полетів на відпочинок в Емірати

Репер і продюсер Потап відправився на відпочинок в Дубай не зі своєю дружиною Настею Каменських, а з сином від першого шлюбу Андрієм.

Скоро буде 2 роки, як відомий репер Потап живе в шлюбі зі своєю колишньою колегою по групі, співачкою Настею Каменських. Пара довго приховувала стосунки і “розкрила всі карти” тільки в день весілля. Шанувальники зіркової пари не можуть дочекатися, коли у подружжя з’являються діти. Настю постійно підозрюють в вагітності, адже вона худне, то поправляється. Однак поки спільних дітей подружжя не має. Але не варто забувати, що у Потапенко є син від першого шлюбу – 12-річний Андрій.

Потап з сином Андрієм
Потап з сином від першого шлюбу Андрієм

Цікаво, що Настя Каменських з сином від першого шлюбу Потапа не спілкується. За словами Ірини Горовий (мами 12-річного Андрія) їх спілкування закінчується на словах “привіт-пока”. Можливо через це Олексій Потапенко недавно відправився на відпочинок в Дубай разом зі своїм сином і без дружини Насті Каменських.

Про це стало відомо з Інстаграм-аккаунта Олексія Потапенка. Репер записав відео з аеропорту і розповів шанувальникам, що летить з сином на відпочинок в ОАЕ. Вже через кілька годин у своїх Інстаграм-сторі Олексій опублікував відео, де показав спільний з сином сніданок в готелі. Після сніданку батько з сином відправилися відпочивати на пляж.

Потап показав, як відпочиває з сином в Дубаї
Потап показав, як відпочиває з сином в Дубаї

Варто відзначити, що в коротких відео помітно, що син Потапа Андрій дуже задоволений спільних відпочинком з татом.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.