Від лиця нічого не залишилося: молода красуня Аліна Гросу вже не буде такою, як раніше

Музикант і виконавиця легендарної "маленької Бджілки " Аліна Гросу випустила свій новий альбом, який приурочила до весни. Однак до 8 березня не встигла.

Презентацію Гросу вирішила провести 12 березня, в п’ятницю. У своєму Інстаграм-акаунті Аліна опублікувала свій же постер, і нагадала про довгоочікувану подію. На фото обличчя Аліни крупним планом, однак його піддали деяких змін – половина особи у Гросу просто розлетілося на шматки через фотошоп. Виглядає це і цікаво, і красиво одночасно, але не багато хто зрозумів задумку такого дизайну.

Аліна Гросу випускає новий альбом: при чому тут Олег Винник?

Ні для кого не секрет, що в 2020 році Гросу знайшла статус холостячки – розлучилася зі своїм хлопцем. Тому зараз їй приписують романи з різними красенями.

Сама ж Аліна довго “в дівках » не засиділася, і вже афішувала нові відносини. Зокрема, 25-річна співачка Аліна Гросу та 37-річний актор Роман Полянський більше не приховують свої стосунки. Паре давно приписували роман, проте виконавиця і режисер воліли відмовчуватися на цю тему. І ось, схоже, до Дня всіх закоханих в цьому році пара нарешті вирішила розповісти всім про свою любов.

На 8 березня юнак подарував Аліні квиток на концерт Олега Винника, тому Міжнародний жіночий день вона провела приємно, з користю, а пізніше припала до улюбленому артистові, щоб обійняти його і зробити Селфі.

“Вчора Олег Винник порадив мені підписати це фото так: ” Я з давно втраченим старшим братом “, але я думаю доречніше буде написати, що втрачена була я! Але вже повернулася “,

– жартівливо написала співачка Аліна Гросу в описі до знімка з королем жіночих сердець.

Схожі статті

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.