Слава Камінська налякала шанувальників, показавши руки з безліччю шрамів: розлучення далось важко

Зірка "НеАнгелів " Слава Камінська, яка розлучилася з чоловіком півроку тому, налякала шанувальників, показавши порізані руки.

Відома українська співачка Слава Камінська є активним користувачем соціальних мереж і кожен день публікує свіжі фото і відео в своєму Інстаграм-блозі. Знаменитість ділиться подробицями свого приватного життя, досягненнями в роботі і власними думками.

Нещодавно Слава опублікувала в своїх Інстаграм-сторіз відео, яке схвилювало її шанувальників. Так, зірка “НеАнгелів” показала руку, яка була вся в татуюваннях і шрамах. Як виявилося, ці шрами не справжні і зроблені вони були для зйомок її нового кліпу.

Скріншот Інстаграм-сторіз Слави Камінської
Скріншот Інстаграм-сторіз Слави Камінської

“Чого не зробиш заради мистецтва? Шрамування … “, – прокоментувала Слава Камінська.

Нагадаємо, влітку минулого року Слава Камінська та її чоловік пластичний хірург Едгар Камінський розлучилися. За словами Слави, причиною розлучення зайве втручання свекрухи в їх з чоловіком стосунки. Однак екс-чоловік артистки думає по-іншому. Едгард стверджує, що Слава сильно його сильно ревнувала, а також сама хотіла лягти під ніж пластичного хірурга, через що вони постійно сварилися. За словами екс-дружина зірки, передумови до розлучення були ще пару років назад, але вирішили розлучитися вони тільки зараз.

Слава Камінська з колишнім чоловіком і дітьми
Слава Камінська з колишнім чоловіком і дітьми

У шлюбі у колишнього подружжя народилося двоє дітей – Лаура і Леонард. Після розлучення діти залишилися жити з мамою.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.