Таюне опинилася в центрі уваги відразу декількох чоловіків, а Олега Винника поруч не видно: розлучення?

Бек-вокалістка і передбачувана дружина Олега Винника Таюне вийшла на сцену одна, де відразу ж прикувала до себе всі погляди.

Виконавець хіта “Ніно” є не тільки одним з найпопулярніших українських артистів, але ще і одним з найбільш скритних. Подробиці свого особистого життя зірка воліє тримати за зубами, хоча в останньому інтерв’ю він підкреслив, що спеціально нічого не приховує, а тільки лише спеціально не афішує.

Втім, це можна зрозуміти, враховуючи, що співак створив собі сценічний образ самотнього вовка, навколо якого сформувалася величезна армія прихильниць — таких же самотніх вовчиць.

Олег Винник
Олег Винник

Проте, широка публіка впевнена в тому, що таємною дружиною Олега Винника є Таїсія Сватко, вона ж Таюне. Коментувати ситуацію потенційне подружжя не поспішає, хоча в ЗМІ можна зустріти інформацію про те, що одружені вони вже досить давно — ще з часів навчання в музичному училищі. Імовірно, там пара і познайомилася.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник

Не можна не відзначити, що Таюне теж користується великою популярністю у чоловіків, як і Олег у жінок. Це підтверджує нове фото в одному з фанатських акаунтів співачки в Інстаграмі.

На опублікованому кадрі Сватко позує в пишній чорній сукні вище коліна в оточенні одразу двох кавалерів — музиканта Геннадія Вітера і шоумена Олександра Скічко. Примітно, що вони обидва не можуть відвести погляд від чарівної Таїсії, яка розпливлася в щасливій усмішці.

Де в цей момент був Винник, неясно, як неясно і те, що він про це думає, а ще більше цікавого з життя головного вовка країни і його вовчиць поза сценою дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!