Де і з ким живе Ектор Хіменес-Браво: головний суддя МастерШеф купив двоповерховий будинок під Києвом

Головний суддя проекту МастерШеф Ектор Хіменес-Браво родом з Колумбії, але живе і працює він в основному в Україні. Як же виглядає його будинок?

Ектор зумів побудувати запаморочливу кар’єру не тільки на українському телебаченні. Також він відомий на весь світ шеф-кухар і бізнесмен. У Києві у нього є два ресторани високої кухні — китайський BAO і в’етнамскій NAM. Також герой статті відкрив власну кондитерську з авторським меню в самому центрі Києва.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

Крім того, кілька років проіснувала кулінарна академія “Hector J. Bravo Culinary & Pastry Academy”, проте, на відміну від закладів, школа успіху не здобула і закрилася у 2017-му.

Хіменес-Браво активно розвиває свій блог в Інстаграм, де регулярно ділиться з шанувальниками рецептами, різними фото і відео, причому не тільки закадровим зі зйомок МастерШеф, але і домашніми. Дуже часто в об’єктив його камери потрапляє інтер’єр розкішного будинку, де живе кулінар.

Ольга Мартиновська і Ектор Хіменес-Браво на подвір'ї його будинку
Ольга Мартиновська і Ектор Хіменес-Браво на подвір’ї його будинку
Ектор Хіменес-Браво на території свого будинку
Ектор Хіменес-Браво на території свого будинку
Ектор Хіменес-Браво і Ольга Фреймут на його домашній кухні
Ектор Хіменес-Браво і Ольга Фреймут на його домашній кухні

Двоповерховий будинок Ектора знаходиться в затишному і небагатолюдному котеджному містечку в Ірпені, що всього в 26 кілометрах від української столиці. Селище розташоване посеред дубового лісу, навколо тихо і свіже повітря, а всі котеджі збудовані в стилі архітектури Лондонських передмість.

Будинок Ектора Хіменеса-Браво
Будинок Ектора Хіменеса-Браво

Судячи по знімках Хіменеса-Браво, на території його особняка є відкритий басейн, м’який зелений газон, тераса і, звичайно ж, вулична кухня. Що стосується внутрішнього інтер’єру, то все виконано в стилі сучасного мінімалізму в темних тонах.

Дом Эктора Хименеса-Браво
Будинок Ектора Хіменеса-Браво

До речі, живе шеф-кухар не сам, але і не з жінкою. У нього є двоє собак породи бельгійський грифон. Чоко в їх парі старший пес, його Ектор купив сам, а Лупіта молодшенька і з’явилася у телезірки в якості подарунка на 48-річчя.

Ектор зі своїми собаками
Ектор зі своїми собаками

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.