Катерина Осадча показала свою кухню: чистий посуд, акуратна скатертину, апетитні млинчики

На честь Масниці багато зірок зараз діляться унікальними і цікавими рецептами млинчиком. Вирішила не залишатися осторонь і дружина Юрія Горбунова.

У Інстаграм вона виклала фото свого святкового столу. Видно, що це або вітальня, або їдальня. Шанувальники звернули увагу на те, яка Осадча акуратна господиня – охайна і відповідальна.

Випрасувана скатертина ручної роботи, привезена, очевидно, десь із західної України

На стіл вона виставила маленьку вазочку з квітами, яку, швидше за все, їй подарував її коханий і чоловік Юрій Горбунов. Також на столі стоїть свічка в свічнику. На гарному посуді викладені млинці, які зірка “Світського життя ” приготувала своїми руками.

Поруч на тарілці лежить червона риба. В описі до фотографії Катерина Осадча привітала всіх зі святом та побажала смачних млинців на Масляну.

Відзначимо, в своєму Інстаграм-акаунті безперервно Катя Осадча продовжує радувати шанувальників зйомками нових випусків “Світського життя “.

Також ведуча готується до Масниці, а допомагає їй в цьому відомий ресторатор, який навчив робити оригінальне блюдо до святкового столу. Своїми першими кулінарними шедеврами зоряна телеведуча вирішила похвалитися і своїм домашнім, і публіці. А читає її, до речі, 1,6 мільйона чоловік. Це один з найбільших блогів в Україні.

Там Катерина намагається бути максимально чесною, тому нерідко може здатися публіці навіть без макіяжу і в домашньому одязі.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.