Співачка Alyosha кардинально змінила імідж: дружина Тараса Тополі пофарбувалася в рудий колір

Сольна виконавиця Alyosha, яка зараз перебуває в третьому декретній відпустці по догляду за дитиною, вирішила змінити імідж.

Вона приготувалася до весни, і змінила свій звичний блонд на яскравий рудий колір. Про це стало відомо з її ж Інстаграм-аккаунта, де популярна артистка виклала Селфі зі своїм чоловіком – фронтменом гурту “Антитіла ” Тарасом Тополею.

“Танцювать Тополя Із вітром на світанку …

І про что ті колішуться віті шкірних ранком?

Під тополями тою я мрії Плекан.

Ой, Мамо, як сильно доню твоя покохала! “,

– підписала так свій яскравий весняний знімок з коханим чоловіком співачка Альона Кучер, вона ж Альоша.

На фото Альоша поклала свої трохи закручені локони на плечі, і ніжно обійняла Тараса. Вони обидва щасливо дивляться в камеру.

До слова, стало відомо, що співачка Alyosha планує в цьому році повертатися в концертне життя. Зокрема, вона вже запланувала концерт на Західній Україні.

Так, попередньо 28 березня в 16:00 і 19:00 годині в Центрі Довженка у Львові співачка Alyosha представить свою нову концертну програму з новими і кращими піснями.

“В основу програми покладено музичну складову і сенс пісень. Моя мета – щоб кожен слухач зміг хоча б на мить забути про навколишній світ і нарешті відчути себе. Для цього я відібрала пісні з глибоким змістом, які пов’язані між собою, як історія одного життя , що наповнене спектром емоцій і подій. Впевнена, що після концерту ви зможете переосмислити важливі для вас речі “, розповідає українська виконавиця Alyosha.

Схожі статті

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.