Спортивна і довгонога Леся Никитюк в шкіряних штанях невдало махнула ногами: знову все виставила напоказ

Телеведуча Леся Іванівна Никитюк - дуже струнка і підтягнута. Принади своєї фігури вона ніколи не приховувала за мішкуватою одягом і не ховала.

Її недавнє фото вразило всіх – з самого ранку в понеділок зірка Нового каналу вирішила зайнятися спортом. Вона одягла топ і обтягуючі чорні лосини. Позаймавшись, сіла на диван і зробила ранкове Селфі, яке, звичайно ж, виклала в мережу.

На голові у Лесі Никитюк рушник, значить вона тільки що вийшла з душу

Але навіть без косметики і професійної зачіски Леся Іванівна виглядає підтягнуто, молодо, свіжо.

“.. трохи зухвалості, а то щось останнім часом я дуже світла і красива дівчинка в інстаграм “,

– написала екс-ведуча “Орла і решки ” в своєму Instagram-профілі.

Нагадаємо, Леся Никитюк – це відома українська телеведуча, яка в даний момент уклала контракт з телеканалом Новий канал. До цього вона вела шоу “Орел і решка “, в рамках якого об’їздила понад сто країн, починаючи з Африки.

Сама Леся родом з Хмельницького. Вона народилася в не дуже багатій родині, однак з самого початку знала – зробить все, щоб зв’язати своє життя з творчістю.

Правда, спочатку мріяла про те, щоб бути моделлю. Якраз і зростання, і статура дозволяли. Однак в один момент зрозуміла – хоче працювати телеведучою, і це її покликання.

Зараз Никитюк 33 роки, вона незаміжня, дітей немає, імовірно живе в компанії собаки по кличці Рафік. Їй пророкують участь у другому сезоні шоу “Холостячка ” на СТБ, так як шанувальники дуже хочуть, щоб Леся знайшла своє жіноче щастя.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.