Світлана Лобода похвалилася результатами пластичної операції зі збільшення бюсту

Співачка Світлана Лобода - артистка високого рівня. У неї дуже багато прихильників по всьому світу, і бере вона не тільки талантом, але й зовнішнім виглядом.

У неї об’ємні губи, природна краса, досить підтягнута фігура і приємне декольте. Однак сама Світлана, схоже, вирішила, що обсягу в області бюста у неї мало, і вона хоче ще. Тому після других пологів лягла під ніж до пластичного хірурга, і зробила собі ще більший розмір.

Тепер Світлана LOBODA без бюстгальтера хвалиться своїми округлими “кулями “

Лобода виклала фото у вечірній сукні, під яким у неї, очевидно, нічого немає. У коментарях фанати помітили, що область бюста у співачки стала більш об’ємною.

“Всього один крок і світло софітів заллє сцену … І ми з вами станемо єдиним цілим!

Шоу починається”,

– підписала своє нове фото співачка Світлана Лобода.

Ось що пишуть їй в коментарях:

  • Яка красива! Я захоплююся вами!
  • Нічого собі ви худенька !!

Нагадаємо, нещодавно Лобода оголосила про те, що вона повертається в тренерське крісло шоу “Голос.Деті “. Там її не було вже два роки.

Примітно, що зовсім недавно Лобода розповіла про бажання старшої дочки взяти участь в “Голос “

Однак співачка не підтримала дочка в її мріях, тому що не хоче неправильних розмов. Особливо після того, як раніше на проект прийшла дочка співачки Алсу мікелли.

9-річна Евангелина сприйняла категоричну відмову матері цілком спокійно, пожартувавши, що хотіла б опинитися в команді Єгора Крида.

Нагадаємо, що Лобода досі приховує батька своєї молодшої дочки. Фанати припускають, що це зарубіжний рокер Тілль Ліндеманн.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.