Катя Осадча сховала “вагітний ” живіт під вільною сукнею: скоро ощасливить Горбунова

Телеведуча Катя Осадча опублікувала новий знімок у своєму Інстаграм-блозі і в черговий раз підігріла чутки про вагітність.

Колишня модель, а нині популярна телеведуча програми “Світське життя” Катя Осадча не перестає радувати шанувальників новими і яскравими образами, які демонструє в кожній програмі. Дружина Юрія Горбунова – володарка розкішної фігури, тому будь-який наряд на ній виглядає чудово. Раніше Осадча постійно з’являлася в ефірі в облягаючих сукнях і костюмах, а останнім часом вона віддає перевагу одягу вільного крою. Шанувальники впевнені, що це не спроста. Останнім часом Катю підозрюють в вагітності, адже останніх фото знаменитості важко не помітити її кругленький живіт.

Катя Осадча та Тіна Кароль
На одному з останніх фото Каті Осадчої видно кругленький живіт

Сама Катя Осадча та її чоловік Юрій Горбунов поки ніяк не коментують припущення шанувальників. При цьому сама ведуча “Світського життя” почала вдягати замість звичних облягаючих нарядів об’ємну і вільний одяг, що приховує фігуру.

Так, нещодавно Катя Осадча опублікувала в своїх Інстаграм-сторіз знімок, де позувала в дуже гарній сукні світло-пурпурного кольору. Свій образ Катя доповнила білими туфлями-човниками і білим капелюшком.

Скріншот Інстаграм-сторіз Каті Осадчої
Скріншот Інстаграм-сторіз Каті Осадчої

Наряд Каті був вільного крою і повністю приховував особливості її фігури. Можливо любителька облягаючих нарядів обрала такий наряд, щоб приховати свої кругленький форми від публіки.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.