Вєрка Сердючка з мамою Інною Білоконь несподівано змінили імідж: більше ніяких спідниць і суконь

Андрій Данилко та Інна Білоконь - улюбленці публіки. Їх сценічні образи Вєрки Сердючки та її мами роблять справжній фурор на всіх заходах.

Саме тому за кумирами мільйонів пильно стежать в соціальних мережах. Якщо ви дивилися виступи або були на їхніх концертах, то напевно пам’ятаєте, що і Сердючка, і її мама виступають в українському вбранні – вишиванках, гуцульських спідницях. Данилко ще й із зіркою на голові.

Зараз Вєрка Сердючка і її мама вирішили кардинально змінити імідж – наділи “спортивки “

Про це стало відомо з їх Інстаграм-акаунтів.

Шанувальники були в захваті від такого сучасного стилю. Однак на цьому перевтілення артистів не закінчуються.

У профілі Сердючки знайшлося фото, де Данилко відмовився від звичної спідниці і вишитої сорочки, а надів величезну плаття-балахон яскраво рожевого кольору. Однак і тут без вишиванки не обійшлося. А на голові замість зірки красується ангельський німб і два крильця. Можна припустити, що в такому образі Вєрка Сердючка зі своїм творчим колективом виступала на День Закоханих.

Відзначимо, Андрію Данилку та сценічної “мамі Вєрки Сердючки ” довгий час приписували роман. Чи не на заваді для пліткарів стало навіть те, що Інна Білоконь заміжня і виховує дітей.

У той час як Андрій весь час був холостяком (по крайней мере, розповідав про це всім).

Ми вирішили дізнатися глибші подробиці особистого життя найяскравішої зірки української естради, і розповіли вам про них в спеціальному сюжеті на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Історія Вєрки Сердючки: біографія Андрія Данилка, шлях до слави, хвороба, роман зі сценічним мамою

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.