Олег Винник не встояв перед грайливою Настею Каменських і заглянув їй під плаття: “Моя хорошенька”

У мережі показали пікантний момент, який стався між Настею Каменських і Олегом Винником в ефірі шоу "Маска".

Настя Каменських і Олег Винник є зоряними детективами в розважальному шоу “Маска” на телеканалі “Україна”. Вся країна щотижня спостерігає, як вони між собою фліртують, обіймаються, танцюють під час ефіру. Телеглядачі відзначають очевидність того, що пишнотіла Настя Каменських дуже подобається повелителя вовчиць Олегу Виннику. Більш того, деякі і зовсім вважають, що якби серця Винника і Каменських були вільні, вони стали б однією з найкрасивіших пар вітчизняного шоу-бізнесу.

Настя Каменських і Олег Винник
Настя Каменських і Олег Винник

Нещодавно в Мережі з’явилося відео-фрагмент з шоу “Маска”. У кадрі Настя Каменських вирішила представити себе екстравагантним чином. Артистка вилізла на суддівський стіл і встала, розставивши ноги, прямо над особою Олега Винника. У ролику видно, що Винник зовсім не була проти і навіть почав погладжувати ноги Каменських своїми руками. Після цього він допоміг артистці спуститися зі столу на місце, сховавши обличчя в її декольте. Знімаючи Настю зі столу, Винник сказав:

“Іди до мене, моя хорошенька”.

Варто відзначити, що в Мережі вже давно обговорюють можливий роман між Настею Каменських і Олегом Винником. З огляду на популярність героїв статті, зовсім не дивно, що їм присвячені безліч фанатських акаунтів в соціальних мережах. Якраз в таких фан-акаунтах шанувальники публікують відео, на яких зображено неоднозначне поведінку Каменських і Винника. Так, в Мережу потрапляють відео, де Каменських треться об колегу, чіпає його обличчя руками і всіляко заграє з ним. Варто відзначити, що Винник не проти такого поводження.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.