ТОП-5 найбезглуздіших і сміховинних образів Олі Полякової: наряди, які викликають багато питань

Ольга Полякова - одна з найскандальніших і екстравагантних співачок української естради.

Яскраві, незвичайні і ефектні наряди – це все про неї. Суперблондинка, яку всі пам’ятають і активно обговорюють, знає чим здивувати своїх фанатів, і як підняти бурю обговорень. Однак бувають випадки, коли наряди Полякової викликають більше питань, ніж захоплення.

Важкий підліток

Полякова одяглася не за віком

На прем’єрі дитячого мультфільму «Емоджі Муві» Оля Полякова з’явилася в екстравагантному образі, в якому можна уявити хіба що важкого підлітка, але точно не дорослу жінку, матір двох дітей. Артиста постала шкіряному топі, екстравагантних рваних джинсах, з-під яких визирало нижню білизну і рожевих хутряних капцях.

Тільки вийшла з душу

Оля Полякова в шоу “Маска”

На зйомках шоу “Маска”, де Полякова є членом журі, Оля з’явилася в дуже домашньому образі. Артистка була одягнена в довгий білий халат і з рушником на голові.

З живою птицею на голові

Оля Полякова з живою птицею на голові

Оля Полякова часто вражає публіку незвичайними головними уборами, а саме кокошниками. Але одного разу співачка перевершила саму себе. Полякова постала з живим супутником на голові, яким став білий голуб. Птах сиділа в незвичайній клітці, яка була головним убором Олі.

Кокошник зі сміття

Оля Полякова з кокошником зі сміття

Мабуть самий незвичайний кокошник Олі Полякової був в кліпі «О Боже, як боляче». Головний убір співачки складався зі сміття: банок з-під Коли, недогризків кавуна, брудних пакетів, залишків фісташок.

Золота жінка

Полякова вся в золоті

На шоу “Королева ночі” Оля Полякова з’явилася в неймовірному золотом костюмі. Було незрозуміло, чи то це купальник, то чи обладунки з золота. Однак найбільше здивував кокошник артистки з великими очима.