Надя Дорофєєва вигнала чоловіка Володимира Дантеса на сходи: “Нехай посидить і подумає “

Жарти про те, що Володимир Дантес в родині з Надею виконають роль альфонса, поступово відходять на другий план, так як чоловік почав брати активну участь в проектах.

Однак іноді сам Дантес викладає провокаційні фото, під якими важко не побачити коментарі та подстебкі. Так, наприклад, він виклав фото, на якому сидить на дерев’яних сходах і дивиться в телефон. Фоловерів тут же пожартували, що він погано поводився будинку, і Надя Дорофєєва вигнала його на сходи, щоб той “подумав над своєю поведінкою “.

Сам Дантес пояснив – там він позував для фото і розповів, чим ще займався

“Вчора дивився на Netflix фільм День Так, звичайна сімейна комедія. Дуже добре підходить для вечірнього перегляду. Мозок розслаблений, посмішка на обличчі присутня, а що ще потрібно?) Так от, в цьому фільмі батьки 3х дітей вирішують зробити день« так », коли діти на все (в адекватних рамках) отримують відповідь тільки Да.

На самому початку цього дня, діти забирають все гаджети у батьків і мені здається, це був самий жорсткий пункт з усіх інших “,

– написав Володимир Дантес.

Нагадаємо, пара Володимира Дантеса і Надії Дорофєєвої уклала шлюб в 2015 році. Якийсь час Володимир впав у творчу депресію, не писав музики, не з’являвся на Ютубі. Тоді пішли жарти і від друзів, і від шанувальників про те, що Дантес нібито “домогосподарка “.

Мабуть, його ці пересуди зачепили, і він вирішив самореалізуватися. Зараз він веде заходи, з’являється у різних блогерів на Ютуб і подорожує як один, так і зі своєю дружиною.

Музикант Володимир Дантес і його дружина Надя Дорофєєва, колишня солістка групи “Время и Стекло “, а тепер і сольна співачка, поки не планують заводити дітей. Про це співак розповів в інтерв’ю на YouTube-каналі 2POpodcast. Пара не хоче йти на поводу у тих, що оточують, які твердять, що їм пора народити дитину. Вова Дантес вважає, що вони ще самі діти, і для того, щоб народжувати, немає часу ні у одного ні в іншого.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.