Високі стелі, мармурова підлога, колони: балерина Анастасія Волочкова показала свої дорогущі “покої”

Епатажна балерина Анастасія Волочкова ніколи не приховувала, що їй подобатися жити дорого і багато. Тим більше, гонорари дуже добре дозволяють.

Однак вона рідко показує на публіку свої апартаменти, в яких живе. Як виняток вона записала відео з власної спальні і здивувала.

Напередодні балерина Волочкова відсвяткувала день народження свого молодого чоловіка, особа і ім’я якого ретельно приховує від публіки

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

Волочкова лише виклала коротке відео, на якому видно, що вона заносить в кімнату торт зі свічками.

Судячи із зовнішнього вигляду кімнати, на ремонт і її облаштування балерина не пошкодувала ніяких грошей. Там серед кімнати великі круглі колони, високі стелі і мармурову підлогу, що говорить про те, що будинок сам по собі досить архітектурний – або будували особняк за власними вимогами Волочкової, або вона живе в історичній будівлі.

Видно, що ліжко завішана шторами, як в дорогих турецьких замках з серіалів.

“У нас вдома є традиція .. Починати відзначати дні народження і свята, починаючи з 00:00 напередодні. Вчорашній вечір не став винятком. І сьогоднішній день народження дорогого моєму серцю коханої людини ми почали відзначати вночі. Скромно, але дуже душевно. Просиділи в ідилії до 7-ї ранку, але це так радісно, привітати першої і всю ніч говорити про взаємні сокровенних почуттях. Я люблю створювати романтику і красу “,

– написала Анастасія Волочкова в описі до відео з поздоровленням.

Нагадаємо, раніше ми розповідали ніж балерина Росії Анастасія Волочкова відрізняється від інших іменитих представниць всесвітнього балету.

Чим Анастасія Волочкова відрізняється від інших балерин і що не так з її балетом?

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.