Відразу і не повіриш — зірки, яким виповниться 50 цього року

"Вони точно продали душу дияволу ", — так можна подумати про деяких зірок, яким цього року виповнюється 50 років. Адже вони виглядають дійсно чудово. Величезна робота над собою, хірургічне втручання або подарунок природи — у чому ж їхніх секрет вічної молодості?

Рейчел Вайс, день народження — 7 березня.

Рейчел Вайнс
Рейчел Вайнс

Здається, в словниковому запасі цієї британської актриси слова “постаріти” немає і зовсім. Вона прекрасно виглядає і продовжує радувати шанувальників активною роботою на знімальному майданчику. У 2019 її вдруге номінували на премію “Оскар” як найкращу актрису другого плану. А в 2018, у 48 років, вона народила доньку.

Інна Гомес, день народження 2 січня.

Инна Гомес
Інна Гомес

Російська модель, актриса і ведуча продовжує вражати своїх прихильників молодістю і жіночністю. Жінка виглядає просто приголомшливо і набагато молодше, ніж говорить її паспорт. За свої роки Гомес домоглася великих результатів у модельному бізнесі. Зараз Інна щаслива в третьому шлюбі і виховує двох дітей. Жінка активно займається благодійністю.

Дмитро Маліков, день народження — 29 січня.

Дмитрий Маликов
Дмитро Маліков

Співак Дмитро Маліков йде в ногу з часом. Він активно веде свої соціальні сторінки, де спілкується з шанувальниками і розповідає про своє життя. Він не боїться слідувати за інтернет-трендами, а тому його часто запрошують на різні шоу і YouTube-передачі сучасні блогери. Наприклад, його інтерв’ю у відомого ведучого Юрія Дудя на каналі “ВДудь” набрало вже більше 4 мільйонів переглядів.

Марина Могилевська, день народження — 6 серпня.

Марина Могилевская
Марина Могилевська

Марина Могилевська — одна з прекрасних актрис російського кінематографу. Її персонажі завжди захоплювали глядача і залишали приємний післясмак після перегляду картин з її участю. Цього року Марина святкує ювілей, але, як і в молодості, вражає всіх своєю працездатністю і променистою усмішкою.

Сергій Глушко, день народження — 8 березня.

Сергей Глушко
Сергій Глушко

Шоумен, відомий під псевдонімом “Тарзан” у цьому році також буде святкувати свій 50 день народження. При цьому танцюрист і чоловік співачки Наташі Корольової, як і раніше, знаходиться у прекрасній формі і може дати фору багатьом молодим юнакам своїм сталевим пресом і широким біцепсом.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".