Анастасія Волочкова в молочному бікіні похвалилася плоским животом: епатажна балерина знову здивувала публіку

Епатажна балерина Анастасія Волочкова не перестає дивувати публіку, публікуючи неоднозначні фото.

Анастасія Волочкова має статус досить скандальної представниці вітчизняного шоу-бізнесу. Крім того, що балерина часто встряє в скандальні історії, вона любить епатувати публіку неординарними витівками. Волочкова регулярно публікує в своєму Інстаграм-блозі пікантні знімки, де вона демонструє свій фірмовий шпагат показує в найнесподіваніших місцях – на пляжі, в лазні, на балконі. Крім того, часто Анастасія з’являється на знімках і зовсім без одягу.

Анастасія Волочкова в лазні, фото з її ж Інстаграм
Анастасія Волочкова в лазні, фото з її ж Інстаграм

Нещодавно Анастасія Волочкова опублікувала свіже фото, де показала особливості своєї фігури в молочному купальнику. Цей купальний наряд підкреслив соковиті стегна артистки і її пишний бюст. Однак в очі відразу впадає непропорційність балерини – у Анастасії дуже широкі плечі і через це її фігура здається грубою.

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

“Кравчиня нашого комплексу допомогла мені вдосконалити балетну пачку Лебедя для завтрашнього спектаклю в Лобні. І заодно, створюємо моделі купальничків “, – підписала фото Волочкова.

Варто зазначити, що користувачі Мережі не змогли прокоментувати знімок, через те, що Волочкова відключила таку можливість. Це пов’язано з тим, що останнім часом у балерини з’явилося багато Хейтерів, які залишали образливі коментарі під публікаціями Анастасії. Щоб захистити себе від негативу, балерина не дає можливість фоловерам висловити свою думку в коментарях.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.