Посивілий Філіп Кіркоров з’явився на світському заході в спідниці: “У нього штани закінчилися? “

Король російської естради Філіп Кіркоров часто епатує публіку екстравагантними вбраннями.

Нещодавно король російської естради опублікував у своєму мікроблозі в Інстаграм ряд фотографій, зроблених на світському заході. Для виходу в світ Кіркоров вибрав дуже незвичайний наряд. Артист надів білий костюм, поверх якого вирішила надіти спідницю блакитного кольору. Свій незвичайний образ Філіп доповнив капелюхом, маленькими очками та масивними кільцями на руках.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

“Так ошатно зібратися я міг тільки на день народження до Настюшки. Як вам кібербарочний костюм? “, – підписав фото Кіркоров.

Користувачі Мережі не могли пройти повз нової публікації Кіркорова і почали коментувати фото. “Я не зрозумію у нього що штани закінчилися всюди в спідницях”, “Кіт Базиліо”, “Конкретний перебір! Несмак цілковита. Філя загрався або впав у дитинство “,” А що Труси на голову не натягнули “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, нещодавно король російської естради здивував публіку своїм новим кольором волосся. 53-річний співак виклав у себе на сторінці в Instagram абсолютно новий знімок, де постав перед глядачам з новим іміджем. Зоряний виконавець виявився зображений з сивим волоссям, одна пасмо з яких залишилася чорного кольору.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

По знімках поки не дуже зрозуміло – це Філіп Кіркоров так невдало пофарбувався або й правда його вагомі вже покрила сивина? При цьому виглядають ці сиве волосся дуже реалістично і правдоподібно.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.