Володимир Остапчук показав брекети і привітав з Днем Народження сина від колишньої дружини

Телеведучий Володимир Остапчук 19 березня привітав свого єдиного сина від екс-дружини Олени Войченко з третім днем народження і показав з ним тепле фото.

Володимир Остапчук, який зараз одружений на нотаріуса Христині Гірник, привітав свого єдиного сина Евана від екс-дружини Олени Войченко.

З Войченко вони розлучилися близько року тому. Сам Володимир у подробиці розлучення не вдавався, а ось Олена видала в одному з інтерв’ю, мовляв, телеведучий зловив “зіркову хворобу “, зраджував їй, і під час однієї з поїздок зустрів нинішню дружину Христину.

Олена Войченко і Володимир Остапчук уже давно не спілкувалися б, якби не їхній маленький син Еван

“Улюблений син. Тобі сьогодні 3, цілих три роки. Ти мій принц, моя гордість і моя безумовна любов. Я завжди буду поряд і завжди буду тебе любити. Твій папуся “, – зворушливо написав ведучий шоу “Маска ” на каналі “Україна “.

Він опублікував фото, де посміхається і показує брекети у себе на зубах. На руках Остапчук тримає маленького Евана.

Ось що в коментарях пишуть фоловерів:

  • Еван! Вітаю! Бажаю рости здоровим і щасливим!
  • Схожий на вас Володимир) Вітаю малюка зі святом
  • Як дві каплі води)))
  • Гарні хлопчики!
  • Схожий на Вас дуже) Здоров’я імениннику

Відзначимо, Володимир Валерійович Остапчук – український актор, телеведучий, радіоведучий, стендап-комік. Ведучий пісенного конкурсу Євробачення-2017, провідний гіпер-шоу “Маска ” на каналі “Україна “.

Зараз він перебуває у своєму другому шлюбі з нотаріусом Христиною Гірник. Дітей у них немає, проте Володимир запевняє – зовсім скоро вони зможуть порадувати фанатів приємними новинами про поповнення.

 

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.