Вагітна дружина Віктора Павлика вдруге за місяць полетіла на відпочинок за кордон: на цей раз з мамою

Вагітна дружина Віктора Павлика вдруге за місяць полетіла відпочивати за кордон. Але в цей раз вона взяла з собою не чоловіка, а маму.

Про це Катерина Репяхова повідомила в своєму Інстаграм-блозі. Дівчина записала відео з Єгипту, де повідомила, що полетіла на відпочинок з мамою.

“Як ви зрозуміли, ми з мамою в Єгипті і вирішила я це давно, ще коли ми з Віктором Франковичу були в Хургаді. Я вирішила, що зараз саме той період, коли потрібно максимально приділяти увагу собі. Тому ми тут! “, – сказала Катерина в відео.

Скріншот з Інстаграм-сторіз Катерини Репяховой
Скріншот з Інстаграм-сторіз Катерини Репяховой

Варто відзначити, що в кінці лютого Катерина разом з Віктором Павликом летат на відпочинок в Хургаду. Ще й місяця не минуло, як Репяхова знову вирушила на закордонний курорт.

Цікаво, що буквально 2 місяці назад Віктор Павлик дав кілька інтерв’ю, де скаржився на своє фінансове становище. За словами Павлика, йому з дружиною практично нема на що жити і платити рахунки за кредитами та оренді. Однак вже через буквально місяць після скарг на безгрошів’я, Репяхова хвалиться покупкою нового автомобіля – кросовера TOYOTA, вартістю майже 800 000 гривен.

Катерина Репяхова похвалилася покупкою нового автомобіля
Катерина Репяхова похвалилася покупкою нового автомобіля

Відразу після дорогої покупки Віктор з Катериною відправилися на відпочинок за кордон, а тепер вагітна дружина Павлика полетіла відпочивати, але вже з мамою. Схоже, поняття “важке фінансове становище ” для всіх різне.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.