Гаррі Галкін розмовляє по телефону з дідусем: чоловік Алли Пугачової показав відео з сімейного архіву

Максим Галкін - та людина, яка досить багато показує в своєму Інстаграм-акаунті.

Однак деякі особисті питання бажає залишати за кадром. Напередодні Максим Галкін поділився відео з домашнього архіву, де його маленький син Гаррі ходить з телефоном і розмовляє з дідусем. Але з яким дідусем, адже ні по маминій, ні по татовій лінії у нього не може бути дідусів і бабусь? Галкін розкрив всі карти, і навіть тут знайшов чим здивувати.

Хто є дідусем і бабусею для онуків Максима Галкіна – Гаррі і Лізи?

“Дідусь і бабуся – це дуже важливо для дітей. На жаль, ні моїх, ні Алли батьків в живих немає. Але нам пощастило, такими близькими людьми для дітей стали наші друзі. Бабусею була для Лізи і Гаріка Галина Борисівна Волчек. Вона їх дуже любила, і в будь-який вільний час приїжджала до нас, або діти відвідували її “, – ділиться чоловік Алли Борисівни в соціальній мережі Інстаграм.

“Ще однією бабусею стала Аліна Редель, найближча подруга Алли з давніх часів, та ще й живе по сусідству через поле. І у нас є приголомшливий дідусь – наш близький друг, за сумісництвом гастрольний імпресаріо для кращих естрадних і класичних артистів – Семен Могилевський. І хоча у нього є рідні улюблені внуки, він не менше прив’язаний до наших дітей. Діти його обожнюють. Семен живе в Ізраїлі, тому зараз немає можливості бачитися, але телефонні созвона кожен день – це вже ритуал “, – описує Максим Галкін.

Він написав, що підглянув за Гаріком (так ласкаво він називає сина у себе вдома), і запитав дозволу – чи можна опублікувати цей ролик. Син погодився.

На відео видно, що він сидить у вітальні, де ходить Гаррі і голосно щось розповідає по телефону.

Нагадаємо, Гаррі і Ліза Галкін – сурогатні діти Алли Борисівни і Максима. Вони народилися завдяки тому, що ще в молодому віці Алла Борисівна заморозила свою яйцеклітину. Тому фактично в дітях тече кров і тата, і мами.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.