Заміжня красуня Віра Брежнєва засвітилася в компанії високорослого популярного чоловіка: хто він?

Вже багато років не є таємницею те, що екс-віагрянки Віра Брежнєва заміжня за своїм продюсером Костянтином Меладзе. Хоча спочатку ця новина була великим секретом.

Віра Брежнєва – феноменальна. Перш все, публіку дивує те, що вона довгі роки утримує позиції неймовірною красуні, улюбленої співачки, популярної артистки. Віра не тільки випускає кліпи, її також запрошують на концерти і різні рейтингові телешоу. Ось і Іван Ургант, якого дивиться вся країна, не зміг втриматися – запросив привабливу блондинку до себе в студію.

Віра Брежнєва та Іван Ургант перед телепередачею зробили спільне фото: подивіться, який Ургант високий!

Щоб уникнути чуток і пліток, артисти вирішили не обніматися. Видно, що вони стоять на відстані один від одного. Віра одягнена в чорні штани і чорну сорочку, а поверх – яскравий квітчастий светр. Іван Ургант приміряв для себе класичну форму ведучого – костюм і краватку. Фанати здивувалися тому, наскільки Віра Брежнєва поруч з Іваном виглядає низькою і мініатюрної.

https://www.instagram.com/p/CMmxek-DrZr/?igshid=8mas56vr87hv

“Рівно тиждень до нашої зустрічі на моєму концерті. А поки зустрічаємося в ефірі Великого п’ятничного випуску “, – написала Віра Брежнєва в описі до фотографії зі своїм близьким другом і телеведучим Іваном Ургантом.

Службовий роман: Історія кохання екс-віагрянки Віри Брежнєвої та продюсера Костянтина Меладзе

Віра Брежнєва і Меладзе - в чому сенс їхнього кохання?
Віра Брежнєва і Меладзе
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Більше про відносини іменитого композитора і його привабливою підопічної ви можете дізнатися на нашому YouTube-каналі.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.