Поки Катерина Осадча відпочиває в Грузії, Юра Горбунов вирішив наколоти дров (ФОТО)

Стереотип про те, що зірки нічого не роблять по будинку, вже давно відійшов в минуле. Зірки доводять - вони можуть не тільки прати, прибирати і готувати.

Особливо майстер на всі руки Юрій Горбунов. Поки його дружина Катерина попрямувала до Грузії грітися під сонцем, Юрій залишився на господарстві. І показав свої справжні чоловічі вміння – взяв в руки сокиру і наколов дров. Правда, для лазні або для каміна – не уточнив.

Своїми господарськими досягненнями телеведучий поділився в Інстаграм-акаунті

“Колись фізична праця зробила з мавпи людину! Так треба цей шлях еволюції іноді підтримувати! У вихідні, поки наша мама в Грузії “,

– висловився телеведучий проекту “Голос країни ” і “Танці з зірками “.

Ось що Горбунову написали в коментарях прихильники:

Красунчик

Франківський газда

Аж штани трохи не спали

Нагадаємо, Юрій Горбунов живе в елітному селищі під Києвом. Його зоряним сусідом є Потап з дружиною Настею Каменських. Про це стало відомо з самого Інстаграма Горбунова. Під час перших морозів, коли з’явився ожеледь і слизька дорога, Потап врятував машину кума Юри, яка несподівано покотилася до паркану.

Також вони нерідко ходять один до одного в гості, відзначають разом свята і влаштовують світські тусовки. Звичайно, коли у зірок є на це час.

Відзначимо, Катерина Осадча зараз вирушила до Грузії, Тбілісі. Там вона знімає нові цікаві серії для проекту “Світське життя “. Свої подорожі знаменита телеведуча показала в Інстаграм-акаунті.

Там вона позувала в пальто і своєму фірмовому головному уборі – шикарною капелюшку!

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.