Красуня Віра Брежнєва “вкрала” наряд у Тіни Кароль і махнула ногою: показала що під спідницею

Блондинка Віра Брежнєва виглядає для своїх років досить молодо і добре. Вона стежить за фігурою, правильно харчується і займається спортом.

Саме тому зірка може надягати відверті спідниці, топи, показувати і живіт, і стегна, і ноги. А її вірний цінитель Костянтин Меладзе тільки радий такому стану справ.

З самого ранку Віра вирішила порадувати своїх шанувальників відвертим костюмом – коротким топом і спідницею з величезним розрізом. Виглядає вона дуже привабливо і апетитно.

“Прожени вселенську тугу, у всесвіті план на наші плани “, – написала колишня учасниця музичного колективу Віа Гра в своєму блозі в Інстаграм.

Нагадаємо, нещодавно Віра представила свою нову пісню, що значно підвищило її в рейтингах музичних чартів і нагадало про її існування колишнім шанувальникам.

До слова, нова сукня Брежнєвої схоже на наряд Тіни Кароль. Фанати згадали про це в коментарях, однак Віра ніяк не відреагувала на це.

Раніше на нашому Ютуб-каналі ми розповідали про те, як склалася пара Віри Брежнєвої та її нинішнього чоловіка Костянтина Меладзе. Їх зворушливу історію кохання ви можете подивитися в нашому відео.

Віра Вікторівна Кіперман – українська поп-співачка, актриса, телеведуча, колишня учасниця поп-групи “ВІА Гра “. Посол доброї волі ООН з питань ВІЛ / СНІДу.

Віра – екс-учасниця гурту ВІА Гра, нинішня дружина продюсера і творця музичного колективу Костянтина Меладзе.

Також нещодавно 39-річна співачка Віра Брежнєва стала гостем програми “Вечірній Ургант “, де розповіла про курйоз, який стався з нею в програмі “Орел і Решка “.

Так, Брежнєву затримали в Барселоні, куди співачка приїхала для зйомок програми.

Вона кілька годин сиділа у відділенні поліції і чекала рішення – чи пустять її до Іспанії.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.