Розтягнута футболка, шорти або короткий топ: у чому вдома ходять Горбунов, Никитюк, Каменських і інші?

Багато з нас звикли вдома ходити в старих розтягнутих футболках, і зовсім не вважають за потрібне чепуритися на публіку.

Напевно, вам цікаво як з цим у зірок – чи правда, що вони вдома ходять в дорогій одежі в стразах, і бігають по мармуровій підлозі на каблуках? Ми вирішили дослідити їх Інстаграм-акаунти і готові видати вам їх секрети.

Віра Брежнєва – фанатка халатів

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Вона недавно публікувала в Інстаграм рекламу, де засвітила свою спальню і ліжко. Там вона позувала в білому махровому халаті. Мабуть, це її улюблений наряд. Особливо, після душу.

Настя Каменських – оверсайз

Настя Каменських
Настя Каменських

Співачка недавно випустила колекцію власного одягу з лейблом “Дівчата рулять “. Якраз вихід одягу вона приурочила до того, що випустила пісню з такою ж назвою.

Як показує співачка в Інстаграм, вдома вона ходить в своїй же одязі. Зокрема, оверсайз футболці, яка прикриває все таємне, але робить образ Насті привабливим.

Леся Никитюк – відверто

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Будинки ця телеведуча вважає за краще навіть від свого пса Рафіка не приховувати стрункі ноги і плоский живіт. Нещодавно телеведуча позувала після душа в лосинах в обтяжку і короткому топі.

Юрій Горбунов – по-простому

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов

Він теж показує знімки, зроблені вдома у вихідний. Там телеведучий і актор ходить в домашній футболці і шортах.

Філіп Кіркоров – блиск, шик, духи і стрази

Філіп Кіркоров будинку на святі
Філіп Кіркоров будинку на святі

Артист, який любить лиск і пафос, не може обійтися від цього ні хвилини. Тому навіть його домашній одяг усипана стразами і паєтками.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.