Оля Полякова похвалилася залізним пресом: в 37 років виглядає краще 16-річної дочки

37-річна співачка Оля Полякова не перестає дивувати своїх фанатів ідеальною фізичною формою.

“Головна блондинка країни” – саме так себе називає артистка, яка завжди відрізнялася яскравими вбраннями і незабутніми концертними шоу. Але крім цього, Оля може похвалитися ідеальною фігурою. Багато дівчат не можуть дивитися на Полякову без заздрості – у неї довгі стрункі ноги, підтягнуті сідниці, плоский живіт і красивий натуральний бюст.

Співачка багато працює в спортзалі, щоб її тіло було саме таким. А результати своєї праці Оля регулярно демонструє, публікуючи сміливі знімки в своєму Інстаграм-блозі.

Так, нещодавно Полякова опублікувала нове фото в своїх Інстаграм-сторіз, де позувала разом зі своєю донькою Машею в купальниках. Варто відзначити, що Оля зараз перебуває на відпочинку в теплих краях, де саме – зірка поки не говорить. На фото Оля позує в купальнику золотого кольору і коротких джинсових шортах. Відразу кидається в очі виразні кубики преса на животі співачки. У свої 37 років співачка виглядає більш підтягнутою і стрункою, ніж навіть її 16-річна дочка Маша.

Скріншот Інстаграм-сторіз Полякової
Скріншот Інстаграм-сторіз Полякової

“На пляж”, – підписала фото Полякова.

Варто відзначити, що це вже не перша відпустка Суперблондинки в цьому році. Відразу після Нового Року Полякова разом з дочками і чоловіком полетіла на Мальдіви. Там зірка зустріла і свій 37-й День народження, який відсвяткувала на березі океану з лобстерами і шампанським.

Оля Полякова з дочками Машею та Алісою
Оля Полякова з дочками Машею та Алісою на Мальдівах

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.