“Це точно Білик? ” У Мережі з’явилося фото Ірини Білик без макіяжу: шанувальники не впізнали співачку

У Мережі з'явився знімок Ірини Білик, де вона позує без макіяжу і зачіски. Шанувальники не впізнали співачку.

Відомий колумбійський кухар, який вже багато років живе і працює в Україні, Ектор Хіменес-Браво опублікував на своїй сторінці в Інстаграм фото з українською співачкою Іриною Білик. Знімок був зроблений в Єгипті на відкритті нового 4-зіркового готелю. Схоже, артистка була не готова до фотосесії, адже на фото вона з’явилася без макіяжу, хоча зазвичай навіть не виходить на люди без гриму. На фото Ірина Білик позувала широкій жовтій сукні з принтом, з кольоровим хусткою на голові, під якою сховала волосся. Обличчя без макіяжу співачка приховала за круглими сонцезахисними окулярами.

Ектор Хіменес-Браво з Іриною Білик
Ектор Хіменес-Браво з Іриною Білик

Судячи з коментарем, зовнішній вигляд співачки без яскравого макіяжу і в повсякденному одязі вразив її шанувальників. Адже вони в прямому сенсі її не впізнали.

“Це точно Ірина з вами?”, “Яка краса !!! боже Ірину не впізнала, багатою буде”, “Я думала це його мама”, “Це Білик?”, – пишуть коментатори.

Варто відзначити, що 51-річна Білик неодноразово лягала під ніж пластичного хірурга. Артистка не приховує цього, але що саме вона робила – не розповідає. Фахівці вважають, що зірка робила пластику носа, кругову підтяжку обличчя, корекцію скул і губ, а також уколи ботокса, щоб розгладити зморшки і мімічні складки. Однак шанувальники вважають, що Білик занадто захопилася пластикою і втратила свою індивідуальність.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".