Екс-холостяк Микита Добринін вперше показав обличчя ще ненародженого сина: це вражаюче!

Як відомо, екс-холостяк Микита Добринін і його обраниця Даша Квіткова вже у всю готуються стати батьками. Це буде їхній первісток.

Нещодавно пара повідомила, що вже відомо – в їхній родині з’явиться син. Імені поки що не придумали, а як придумають, напевно, не скажуть уже на публіку до народження. Але зоряна пара виглядає дуже мило. Даша Квіткова практично кожен день публікує фото з животом – дівчина не може натішитися своїм становищем і ходить на фотосесії, щоб запам’ятати це прекрасне і важливе для кожної жінки час.

Ведучий Микита Добринін показав сина під час УЗД: вражаючі кадри з’явилися у нього в соціальній мережі

Микита Добринін
Микита Добринін

Так, колишній учасник проекту “Холостяк ” на телеканалі СТБ відвідав дружину Дар’ю Квіткова, яка днями опинилася в лікарні. Блогерша повідомила, що у неї страшенно боліла спина.

Спочатку Даша Квіткова подумала – через зростання малюка, але причиною виявилася ниркова колька. Вона є у всіх вагітних, однак, протікає в кожній по-різному.

Дівчину обстежили, а також заборонили вживати деякі продукти. Зараз майбутня мама і малюк почувають себе добре, тому їх відпустили додому.

Поки Дашу обстежили, її чоловік перебував поруч, і засвітив у себе в Інстаграм процедуру УЗД – це перше фото їх з Дашею сина

Микита Добринін засвітив у себе в Інстаграм процедуру УЗД - це перше фото їх з Дашею сина
Микита Добринін засвітив у себе в Інстаграм процедуру УЗД – це перше фото їх з Дашею сина

Відзначимо, Микита Юрійович Добринін – український теле- і радіоведучий, колишній головний редактор чоловічого журналу XXL, головний герой шоу “Холостяк ” на СТБ, відомий також у вітчизняному моделинга і Інстаграм-блогер.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.