Леся Никитюк показала проблемну шкіру без макіяжу і вдарилася обличчям в косметику (Відео)

Спекотна красуня Леся Іванівна Никитюк позувала на відео в Інстаграм без макіяжу. Буває це досить рідко, тому шанувальники обурилися.

Телеведуча опублікувала жартівливе відео, де вона сідає перед дзеркалом без косметики, викладає все зі своєї косметички на стіл, а потім опускається обличчям на косметику, трохи там смикається, а коли піднімає особа, вона вже красива, нафарбована і укладена.

Макіяж від Лесичка: відео перетворення від дівчини оцінили всі її прихильники в Інстаграм

Нагадаємо, нещодавно на телеканалі 1 + 1 стартувало шоу “Ліпсінк Батл “. Його сенс у тому, щоб зірки пародіювали інших селебріті.

На третьому прямому ефірі запрошеної учасницею була Леся Никитюк, яка виступала в ролі всесвітньо відомої співачки Адель. Для того, щоб їй перевтілитися в образ, гримерів і реквізиторам довелося замовляти накладної бюст, який важив більше трьох кілограмів.

В результаті Леся перемогла в цій програмі. Але не обійшлося і без казусів – прямо на сцені Леся впала з великої стільця. Половина глядачів поспівчувала телеведучої, а інша половина просто посміялася з того, наскільки майстерно дівчина вийшла з такої неприємної ситуації.

Відзначимо, що пізніше телеведуча спровокувала ще одну хвилю обговорення у себе в соціальній мережі. Вона виклала фото в ніжному чорному пеньюарі, яке обурило мережу – як можна бути такою гарною і мати такі довгі ноги? Фанати захоплюються – то, що раніше було для дівчини комплексом і недоліком, тепер стало фішкою і приводом для гордості.

Схожі статті

Подружка приїхала з Грузії і навчила, як зробити хачапурі за 5 хвилин: без замішування тіста. Вже на досвіді

Приготувати хачапурі можна у найкоротші терміни, якщо взяти листкове тісто та сир сулугуні. Виходить справжня смакота, від якої неможливо відірватися. За 5 хвилин підготуєте, за 15 спечеться.

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.