Володимир Дантес показав шикарний вид з вікна своєї квартири: там він ховається від Наді Дорофєєвої

Нещодавно у музиканта Володимира Дантеса вийшла нова музична робота і кліп на пісню "SHASHA ". Він миттєво увірвався в усі чарти.

Примітно, що в цьому кліпі музикант показав свій з Надею будинок, і провів екскурсію навіть по тим закликом, куди раніше не ступала нога “журналіста “.

Будинок Дантеса і Дорофеєвої
Будинок Дантеса і Дорофеєвої
Будинок Дантеса і Дорофеєвої
Будинок Дантеса і Дорофеєвої
Будинок Дантеса і Дорофеєвої
Будинок Дантеса і Дорофеєвої
Будинок Дантеса і Дорофеєвої
Будинок Дантеса і Дорофеєвої
Будинок Дантеса і Дорофеєвої
Будинок Дантеса і Дорофеєвої

Мало хто знає, але у Дантеса ще є скромне житло, яке до весілля з Надією було “холостяцьким “. Там він проводив час до весілля, і нерідко збирається зараз.

Звідти він показав фото з шикарним виглядом на нічне місто і запропонував поміркувати на злободенну тему

“Локдаун – нова мода? Може введемо моду на носіння масок на вулиці, на зйомках, на роботі, в торгових центрах … і найголовніше – НА НОСУ !!!)))

А то в минулому році, все такі котики, носили рукавички, САНІТАЙЗЕР користувалися. А ща трішечки булочки розслабили і давай хворіти. В очікуванні вакцини можна і самозахистом зайнятися. Вірю в нас всіх)) Здоров’я !!!!!!!!!! “,

– написав чоловік Надії Дорофєєвої.

Відзначимо, Володимир Дантес зараз активно намагається вдруге увірватися в український шоу бізнес.

Перша спроба була ще з часів “Фабрики зірок “, коли він був ще маловідомим Дантесом і випустив пісню “Мені вже двадцять “, “Девочка Оля ” та інші. Тоді він співав у дуеті Дантес і Олійник.

Але потім дует розпався і Володимир Дантес на довгі роки покинув значущі ніші в українському шоу-бізнесі, на відміну від його дружини Наді Дорофєєвої.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.