Софія Ротару вперше показала свого онука і зворушливо привітала його з Днем Народження

Співачка опублікувала в Інстаграм-акаунті знімки свого юного сина-красеня, побажавши йому здоров'я і везіння. День народження у нього 23 березня.

23 березня своє день народження відзначає старший онук Софії Ротару Анатолій Євдокименко. У співачки Софії Ротару є син – Руслан Євдокименко. Він також тісно пов’язаний з шоу-бізнесом – займається продюсуванням, пише музику, іноді навіть пісні. Він виховує двох дітей – старшого сина Анатолія та молодшу дочку Софію. Дітей Руслан назвав на честь своїх батьків – мати Софія і батько Анатолій.

Дочки Софії зараз 19 років, а ось Анатолію 23 березня виповнюється 27 років

“День народження мого улюбленого внука – Анатолія!

Толюша, бажаю тобі міцного здоров’я, щастя і везіння! Кохаю”,

– написала зворушливо відома естрадна співачка.

Фанати приєдналися до поздоровлень – багато хто відзначив, що у знаменитості виріс прекрасний онук, а деякі підкреслили, що Анатолій зовні дуже схожий на свою зоряну бабусю.

Відзначимо, зараз онук Софії Ротару займається музикою. Як відомо, Анатолій Євдокименко виступає в ролі діджея з псевдонімом SHMN.

У нього зарубіжна освіта, він навчався в британському коледжі. А потім вступив на факультет фешн-фотографії в тій же Британії.

Йому пророкували майбутнє моделі або манекенника, але він хоч і побічно, але пішов по стопах своєї сім’ї – зайнявся музикою.

Історія кохання Софії Ротару і Анатолія Євдокименка за 60 секунд: любов з першого погляду

На нашому Ютуб-каналі ви можете подивитися відео про Софію Ротару і її померлого чоловіка Анатолієм Євдокименко, а також про інші важливі зірках з відомим ім’ям.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.