Настя Каменських в блакитному бікіні впала задом в пісок і забула обтруситися: “Булочки з присипкою”

Відома українська співачка Настя Каменських є однією з найбажаніших жінок у вітчизняному шоу-бізнесі, адже її форми зводять з розуму не тільки Потапа.

Незважаючи на те що зима вже закінчилася, тепло все ще не настало, тому багато людей тужать за сонцем і пляжами. Героїня нашої сьогоднішньої статті не стала винятком і віддалася теплим спогадам про недавню подорож з чоловіком на райські Мальдіви.

Потап і Настя Каменських на Мальдівах
Потап і Настя Каменських на Мальдівах

Так, в Інстаграмі Насті Каменських з’явилося архівне пляжне фото в небесно-блакитному купальному вбранні з келихом в руках. Волосся зірка зібрала у високий пучок і прикрасила зачіску жовтою тропічним квіткою. Особливо шанувальники звернули увагу на пісок, який дружина Потапа забула з себе обтрусити.

“Піднімаю келих за те, щоб кожна дівчинка в цьому році зробила собі таку ж фотку на тлі пальм на якомусь красивому пляжі”, — підписала публікацію Настя.

Треба сказати, що виконавиця постала в кадрі у всій красі, про що свідчить безліч захоплених коментарів. Хоча без критики теж не обійшлося:

  • “Ви просто бомба!”;
  • “Хороша! Пощастило Потапу, не дружина, а бомба уповільненої дії. Дивишся на цю красу і хочеться жити”;
  • “Булочки з присипкою!”;
  • “Пора народжувати, а не позувати, набридло”;
  • “У звичайних людей немає таких мільярдів, щоб на такий пляж їхати”;
  • “Стидоба”.
Комментарии пользователей Инстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

До речі, Потап не проти того, що Каменських в Інстаграмі часто публікує вельми сміливі знімки. У програмі “Зірковий шлях” музикант заявив, що дозволяє їй все, оскільки впевнений в ній на 100%, а також він пишається тим, що одружений на такій гарній жінці. Більше цікавого про те, як розвивався їх службовий роман, дивіться нижче:

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.