Катя Осадча в теплій куртці прикрила обличчя жовтими квітами: без макіяжу вона виглядає блідо

Телеведуча Катерина Осадча показала дуже тепле весняне фото з першого цвітіння в її саду біля будинку. Однак одягнена вона там зовсім не по-весняному.

Жінка позує в теплому пуховику золотого кольору зовсім без макіяжу. Одне око вона прикрила жовтим цвітінням.

Багато хто міг подумати, що такі буйства фарб у неї на подвір’ї, але немає. Зараз Осадча полетіла до Грузії знімати нові випуски для шоу “Світське життя “, яке буде виходити вже в квітні.

Відзначимо, Катерина Осадча – одна з тих телеведучих, хто абсолютно не боїться позувати на камеру без макіяжу. Вона абсолютно відверто може показати всі дефекти свого обличчя, або вийти на публіку в домашньому одязі і з мокрою головою.

Її чоловік Юрій Горбунов всім своїм виглядом показує, що Катю він любить також міцно, як і любив багато років тому, коли у них ще не було спільного синочка Вані.

До слова, ознайомитися зі зворушливою любов’ю Катерини Осадчої і Юрія Горбунова ви можете на нашому Ютуб-каналі в короткому відео.

Приховували стосунки 5 років: історія любові телеведучих Катерини Осадчої і Юрія Горбунова

Відзначимо, в теплій Грузії зірка українського ТБ насолоджується старовинною архітектурою і весняним грузинським сонцем, а враженнями і атмосферними фото ділиться в соціальних мережах зі своїми шанувальниками.

На своїй сторінці в Інстаграм Катя Осадча опублікувала цілу фото-карусель зі знімків, зроблених на відпочинку. Телеведуча розповіла передплатникам, що Грузія поступово приходить до тями після локдауна, відкриваються магазини, ресторани.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.