Батькова гордість: чому Гаррі Галкін так сильно схожий на свого зоряного батька? (Відео)

Гаррі Галкін - спадкоємець і єдиний син Алли Борисівни Пугачової. Він з'явився за допомогою процедури штучного запліднення за участю яйцеклітин Алли.

Якщо подивитися на Інстаграм його батька Максима, можна сміливо заявити – сина Галкін любить трохи більше, ніж свою дочку.

Це підтверджує те, що пародист частіше публікує відео з ним, розповідає про його досягнення і розчулюється.

Це не дивно, адже Гаррі – прямий спадкоємець батьківських пожитків.

Порівнюючи Гаррі і Максима, неможливо не помітити, що дитина – зменшена копія свого зоряного тата. Такі ж кучеряшки, темне волосся, великі і чисті очі. А ще – харизма, яку у малюка хоч відбавляй. Алла часто говорила, що дитячі фото її чоловіка Галкіна копіюють їх сина Гаррі.

Тому буде не дивно, якщо частина спадщини зоряний комік вирішить віддати саме своєму синові.

Відзначимо, Максим Олександрович Галкін – російський артист естради, пародист, гуморист, шоумен, стендап-комік, актор, телеведучий “Першого каналу ” і каналу “Росія-1 “. П’ятий чоловік співачки Алли Пугачової.

Знайомство Алли Пугачової і Максима Галкіна відбулося в 2001-му році на фестивалі “Слов’янський базар “. У закоханих велика різниця у віці: на момент зустрічі гумориста було 25 років, а співачці – 52.

Семирічні Ліза і Гаррі Галкін ходять в перший клас. Діти Алли Пугачової і Максима Галкіна, крім школи, встигають відвідувати додаткові заняття з іноземної мови, музики, тренуються в басейні, а також не забувають побути дітьми і влаштувати будинку веселі ігри.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.