Лесю Никитюк присоромили за надмірне використання фотошопу: зробила з себе ляльку

Леся Никитюк, яка зараз відпочиває в Єгипті, оприлюднила новий знімок, за який її засудили шанувальники.

Леся Никитюк не так давно увірвалася в світ шоу-бізнесу, але її популярності можуть позаздрити багато знаменитостей. У Інстаграмі за життям ведучої стежить 3,5 мільйона підписників. Дівчина регулярно публікує в своєму мікроблозі знімки зі зйомок і її особисте життя.

Зараз народна улюблениця знаходиться на відпочинку з друзями в сонячному Єгипті. Звичайно ж, Никитюк регулярно хвалиться кадрами з відпустки. Однак останнє її фото публіка висміяла.

На знімку Леся позувала в ніжно-рожевому купальнику і капелюсі. Вона розпустила волосся і зробила легкий макіяж.

“Іду на пляж, тому що не можна ховати таку красу. Це я про капелюх “, – жартівливо підписала фото Леся.

Замість захоплених коментарів, телеведуча нарвалася на критику. Неозброєним оком видно, що Леся перестаралася з фотошопом і перестала бути схожа сама на себе. Це і засудили користувачі Мережі.

“Фотошоп рулить”, “Перефотошопилась”, “В Орлі і Решці старіше була”, “Фотошоп!”, “Як лялька стала”, “Леся, багато ретуші. Ти і так диво “,” Боже, хто фотошопив “,” Від чого так фільтрувати фото? “,” Занадто багато фотошопу “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, вперше про Лесю Никитюк дізналися в 2009 році, коли вона разом зі своєю подругою прийшла на шоу «Розсміши коміка» і виграла максимальний приз 50 000 грн. Проста, але харизматична дівчина дуже сподобалася публіці через що Лесю почали запрошувати в різні гумористичні шоу, а потім довірили вести кілька топових розважальних проектів.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.