Максим Галкін розкрив свій секрет молодості: “Тоналка і прищіпки на потилиці “

44-річний гуморист і шоумен Максим Галкін оприлюднив нове фото і вразив публіку помолоділим видом.

Сімейне життя Максима Галкіна і Алли Пугачової завжди було цікавим публіці. Адже в нерівний шлюб Примадонни російської естради та гумориста мало хто вірив. Все таки різниця в 27 років здається справжньою прірвою між закоханими. Однак Галкін і Пугачова вже 19 років живуть разом, доводячи, що любові всі віки покірні.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Варто відзначити, що після заміжжя з Галкіним, Алла Пугачова помітно покращала. Вона скинула зайву вагу і змінила стиль одягу на більш молодіжний. Втім, і сам Максим Галкін виглядає набагато молодше свого віку. Публіка жартує, що він з Пугачовою напевно їдять молодильні яблука.

А недавнє фото, яке опублікував Галкін в своєму мікроблозі в Інстаграм, знову викликало у публіки багато питань. Шоумен опублікував Селфі, яке зробив під час чергових зйомок. Максим позував в яскравій жовтій футболці та молодіжній пов’язці-бандані на голові.

При цьому Максим виглядає дуже молодо. На його обличчі практично немає зморшок і вікових змін шкіри. Користувачі Мережі відразу ж почали питати Галкіна, в чому ж секрет його молодості, на що Максим відповів, що тоналка і прищіпка на потилиці творять чудеса. Цікаво, що навіть співак Микола Басков запитав у Максима, що він їсть і п’є, щоб дізнатися, чому він виглядає так молодо.

 ""

Скріншот коментарів під новим фото Галкіна
Скріншот коментарів під новим фото Галкіна

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.